facebook pixel

Vilket intryck ger du dina kunder?

Ett par välputsade skor visar inte enbart att ni har stil utan även sinne för detaljer, att putsa för hand är ett alternativ, men i dagens stressade tider kan du spara både tid och energi genom att använda en skoputsmaskin.

En bonus är att även dina kunder kan lämna besöket hos er nöjd med skinande skor!

Vi jobbar med en mycket uppskattad service i mattbranschen och fick möjlighet att låta företaget växa. Det var då idén om skoputsmaskiner dök upp.

Vi kan sedan 2006 erbjuda en trygg leverans och service av skoputsmaskiner i Stockholm.

Demo skoputsmaskin

Våra skoputsmaskiner

Ni kan välja på en enklare skoputsmaskin för det mindre kontoret eller en mer avancerad skoputsmaskin för entrén, lobbyn, omklädningsrummet eller andra mer trafikerade ställen. Givetvis kan man välja att ha en skoputsmaskin även i hemmet. Alla våra skoputsmaskiner passar in i de flesta miljöer, då de har en enkel och stilren design.




Vi kommer gärna ut och ger förslag på vilken skoputsmaskin som passar er bäst av följande: Basic, Cosmo Silver Plus, Elegance Silver, Touch, Polifix Bar​.

Service av skoputsmaskin? Gör det enkelt!

Ni kan fokusera på viktiga saker eftersom vi gör regelbundna besök då vi rengör skoputsmaskinen in- och utvändigt, fyller på polish, gör rent borstar osv, och ni behöver aldrig fundera på underhållet av skoputsmaskinen.

Om skoputsmaskinen inte skulle fungera optimalt lagar vi den givetvis eller ersätter den med en ny skoputsmaskin.

Behöver ni hyra en skoputsmaskin? Hör av er!