Rena och putsade skor snabbt och enkelt

Att alltid kunna få rena skor snabbt och enkelt kan vi kalla vardagslyx. Dessutom, trots att det är nödvändigt, tycks allt färre numera göra skoputsning till en rutin hemma. Både personal och besökare kommer att uppskatta skoputsmaskinen. Rena skor är en viktig del av det första intrycket.

Demo skoputsmaskin

Skoputsmaskiner av världsklass

Caleo erbjuder skoputsmaskiner av det tyska märket Heute, som är världsledande inom området. Ni kan välja mellan en enklare skoputsmaskin för det mindre kontoret, alternativt en mer avancerad skoputsmaskin för entrén eller andra platser där många människor passerar.

Skoputsmaskin Cosmo Plus

Tystgående skoputsmaskin med tre borsthjul. Ett borsthjul för grovrengöring (kraftig hästhårsborste), ett för finputsning av ljusa skor och ett för mörka skor (ullgarn). Touchströmbrytare.

Vikt: 20 kg.
Mått: 60x42x95 cm (BxDxH).

Skoputsmaskin Elegance Silver

Tystgående skoputsmaskin med tre kraftiga borsthjul. Ett borsthjul för grovrengöring (kraftig hästhårsborste), ett för finputsning av ljusa skor och ett för mörka skor (ullgarn). Touchströmbrytare. Förkromat chassi.

Vikt: 25 kg.
Mått: 56x31x94 cm (BxDxH). Borsthjul: 22 cm diameter x 8 cm bredd.

Skoputsmaskin Polifix 2

Tystgående skoputsmaskin med tre borsthjul. Ett borsthjul för grovrengöring (kraftig hästhårsborste), ett för finputsning av ljusa skor och ett för mörka skor (ullgarn). Sensorströmbrytare med timer.

Vikt: 30 kg.
Mått: 50x30x86 cm (BxDxH). Borsthjul: 13 cm diameter x 7 cm bredd.

Caleo servar skoputsmaskinen

Ni kan fokusera på viktigare saker, eftersom vi gör regelbundna servicebesök. Skoputsmaskinen rengörs in- och utvändigt, skoputsmedel fylls på, borstarna tvättas av, m.m. Ni behöver inte heller fundera över underhållet av skoputsmaskinen.

Om skoputsmaskinen inte skulle fungera optimalt reparerar vi den snarast, eller ersätter den med en ny skoputsmaskin. Akutbesök ingår i hyresavtalet.

Vill ni hyra en skoputsmaskin? Välkommen att höra av er, så berättar vi mer!