Logomatta förstärker företagsprofilen

När en besökare kommer in i era lokaler är entrémattan det första som personen ser. Genom en logomatta eller designmatta blir det första intrycket ännu mer varmt och välkomnande – samtidigt som ert varumärke lyfts fram. De sprider ett budskap. Ert unika visuella uttryck förmedlar känslan.

Logomattor och designmattor

Det finns hela 80 färger att välja mellan. Logomattor och designmattor kan göras med väldigt fin detaljrikedom. De har mycket god färgbeständighet och håller under lång tid.

Besök och färgprover

Vi besöker er gärna och visar färgprover på plats samt mäter upp passande storlek, så att logomattan eller designmattan kan skräddarsys. Ni får ett prisförslag – vår erfarenhet är att detta ofta upplevs billigare än väntat. Därefter mailar ni logo-underlaget till oss (eps, jpg eller pdf). Vi tar fram det färdiga förslaget på mattan, vilket vid behov justeras enligt önskemål. Sedan är det dags att beställa logomattan eller designmattan, som levereras från en av världens bästa tillverkare. Efter några veckor ligger den på plats.

Logomattor av hög kvalitet stoppar smutsen

Logomatta eller designmatta

En bra logomatta eller designmatta har undersida av nitrilgummi som skyddar golvet mot väta och griper tag för att ligga still. Logomattor och designmattor behöver en tvistad lugg som står upp för att kunna borsta av skor, stövlar, barnvagnshjul, hundtassar, m.m. Smutsen stoppas från att komma in. För att logomattan eller designmattan snabbt ska torka när det regnar och snöar bör den vara tillverkad av nylon. Syntetfibrer av polyamid torkar som bekant fortare än naturfibrer.

Logomattor och designmattor behöver tvättas regelbundet

För att vara i skick att göra jobbet. Eftersom smutsen fastnar i mattan är förbättrad daglig fräschör inomhus given. En ytterligare bonus är att mattorna sänker kostnaderna för städning och underhåll, samt ökar golvens livslängd.

Hyr eller köp logomatta

Logomatta eller designmatta

Om ni vill hyra er logomatta eller designmatta kostar detta från 134 kr per månad, varvid regelbunden tvättservice ingår. Vid köp av en logomatta eller designmatta blir kostnaden för tvättservice lägre.

Två logomattor behövs

Eftersom den ena ska vara på plats medan den andra är på tvätt. Samma sak gäller designmattor och fotomattor (matta som tillverkas utifrån ett foto).