facebook pixel

Logomatta med tryck, skapar ett bra första intryck

Logomatta eller logotypematta som det också kallas ger möjligheten att kombinera entrémattans smutsupptagningsförmåga med företagets logotype eller annat motiv som förskönar entrén eller annan plats. Logomattor kan göras i ett stort antal färdiga färger eller om så önskas blandas logofärger enligt PMS mot en tilläggskostnad.

Logomattor passar i många miljöer som kontor, butik, receptioner, utställningslokaler ja överallt där man vill att företagets logotype ska framhävas.

Det är fantasin som sätter gränser för hur logomattor kan utformas, en logotypematta kan vara rund eller rektangulär ha få eller många logofärger. Logomattans lugg måste stå upp (tvistad nylon) för att borsta av skor, barnvagnshjul, hundtassar mm och den måste vara av nylon för att torka fort när det regnar och snöar. Bäst är att logomattan har en undersida av nitrilgummi för att ligga still på golvet.

Logomattan behöver tvättas och underhållas

För att logomattan ska hålla sig fin och bibehålla sin förmåga att stoppa smuts och väta behöver den tvättas regelbundet, en välskött logomatta kommer hålla lång tid samtidigt som den pryder sin plats och marknadsför företaget.

Vi kommer ut på plats till er och hjälper er hitta den bästa lösningen för logomattans storlek, färg och tvättfrekvens, er logomatta kommer ge ett fint intryck samtidigt som det stoppar väta och smuts från att ta sig in i byggnaden.

Vi erbjuder tvättservice i Stockholm, här hittar du mer information.