Entrémattor som stoppar smutsen

Våra entrémattor

Stoppar effektivt smutsen. De är tuffa och tåliga – och finns i flera gångbara mixfärger för att kunna passa in i alla entréer. Dessutom syns smutsen mindre på mixade färger, jämfört med enfärgade entrémattor.

Vi besöker er gärna och tar fram förslag, för att skapa den bäst fungerande lösningen för era önskemål och behov. Renare och säkrare golv varje dag gör underverk för både inomhusmiljön och budgeten.

Entrématta Svart/Grafit
Svart/Grafit, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 115x200 och 115x300 cm.
Entrématta Brun
Brun, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 115x200 och 115x300 cm.
Entrématta Röd/svart
Röd/Svart, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 85x300, 115x200 och 115x300 cm.
Entrématta Grå
Grå, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 85x250, 85x300, 115x200, 115x300, 115X500 cm, 150x200 och 150x300 cm.

Entrémattor av hög kvalitet som alltid är redo

En bra entrématta

Har undersida av nitrilgummi som skyddar golvet mot väta och griper tag för att ligga still. Entrémattan behöver en tvistad lugg som står upp för att kunna borsta av skor, stövlar, barnvagnshjul, hundtassar, m.m. Smutsen stoppas från att komma in. För att entrémattan snabbt ska torka när det regnar och snöar bör den vara tillverkad av nylon. Syntetfibrer av polyamid torkar som bekant fortare än naturfibrer.

Entrémattor behöver tvättas regelbundet

För att vara i skick att göra jobbet. Eftersom smuts och damm fastnar i entrémattan är förbättrad daglig fräschör inomhus given. En ytterligare bonus är att bra entrémattor sänker kostnaderna för städning och underhåll, samt ökar golvens livslängd.

Trygga leveranser av entrémattor i Stockholm med omnejd

Bytesservice av entrémattor

Caleo erbjuder bytesservice av entrémattor i Stockholms-området varje, varannan eller var fjärde vecka.

Våra trevliga och erfarna chaufförer ser till att bytena fungerar. Uppläggningen med fasta rutter gör att de hittar runt hos er som vår kund. Entrémattorna hamnar på rätt plats.

Smidigt och tryggt. Chaufförerna trivs med jobbet. Ett av bevisen är låg personalomsättning. De förverkligar talesättet ”glad personal ger nöjda kunder”. Om ett misstag mot förmodan skulle uppstå rättar vi snabbt till detta.

Personlig kontaktperson – enkelt och smidigt

Det ska vara enkelt och smidigt för dig som kund att ha kontakt med oss. Du slipper ringa runt eller bli kopplad via telefonväxel till olika personer varje gång. En personlig kontaktperson hjälper till med alla frågor omkring entrémattorna – oavsett om det är en fakturafråga, om ni behöver ett extrabyte eller något annat. Alla är VIP-kunder.

Miljövänlig tvätt

Tvätt av mattorna görs i ett miljöcertifierat tvätteri. Miljöanpassade maskiner minimerar användningen av vatten, Svanen-märkta tvättmedel och elektricitet. I den mekaniska och biologiska (dvs. ”snälla bakterier”) reningsanläggningen renas allt tvättvatten och återanvänds upp till 80 %.