Entrématta till bostadsrättsföreningen?

Det börjar med det första intrycket, det känns välkomnande med en fin entrématta. Entrémattan kommer dessutom att stoppa mycket sand, grus och smuts från att komma in i fastigheten. Det gör att golven kommer hålla bättre och städningen blir enklare vilket ger kostnadsbesparingar.

Risken för att halka på blöta golv minskar också och entrémattor dämpar ljud som kan vara störande i en entré. Eftersom entrémattan stoppar grus kommer mindre grus hamna i hisspåren vilket minskar risken för dyra hisstopp. Många väljer även att ha en matta i hissen.

Vilka entrémattor ska man välja till bostadsrättsföreningen?

Caleos hyrmattor till bostadsrättsföreningar
Stoppar effektivt smutsen. De är tuffa och tåliga – och finns i flera gångbara mixfärger för att kunna passa in i alla entréer. Dessutom syns smutsen mindre på mixade färger, jämfört med enfärgade entrémattor.

Våra entrémattor är gjorda för att ligga still och deras ovansida av tvistad nylon gör att sand och grus stannar i mattan. Blöta dagar torkar entrémattan fort eftersom ovansidan är av nylon.

Entrématta Svart/Grafit
Svart/Grafit, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 115x200 och 115x300 cm.
Entrématta Brun
Brun, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 115x200 och 115x300 cm.
Entrématta Röd/svart
Röd/Svart, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 85x300, 115x200 och 115x300 cm.
Entrématta Grå
Grå, mix
Storlekar på entrémattor:
85x150, 85x250, 85x300, 115x200, 115x300, 115X500 cm, 150x200 och 150x300 cm.
Designmattor till bostadsrättsföreningar
De är av samma höga kvalité som våra hyrmattor men här tar vi fram en matta som i färger och mönster är perfekt för Er entré.

Många bostadsrättsföreningar väljer att ta fram en matta med deras logotype. Finns över 100 färger att välja på så det är lätt att hitta färger som passar en entré.

Hur gå vidare?
Vi hjälper er med att ta fram rätt entrématta för Er. Vi kommer gärna på besök och hjälper er med att ta fram passande storlekar, färger mm och svarar på frågor. Vill inte ha ett besök direkt så kan ni maila eller ringa oss så berättar vi mer. Vi tar även fram kostnadsfria designförslag om ni har ett underlag till oss.

Bytesservice av entrémattor

Caleo erbjuder bytesservice av entrémattor i Stockholms-området varje, varannan eller var fjärde vecka.

Våra trevliga och erfarna chaufförer ser till att bytena fungerar. Uppläggningen med fasta rutter gör att de hittar runt hos er som vår kund. Entrémattorna hamnar på rätt plats.

Smidigt och tryggt. Chaufförerna trivs med jobbet. Ett av bevisen är låg personalomsättning. De förverkligar talesättet ”glad personal ger nöjda kunder”. Om ett misstag mot förmodan skulle uppstå rättar vi snabbt till detta.

Personlig kontaktperson – enkelt och smidigt

Det ska vara enkelt och smidigt för dig som kund att ha kontakt med oss. Du slipper ringa runt eller bli kopplad via telefonväxel till olika personer varje gång. En personlig kontaktperson hjälper till med alla frågor omkring entrémattorna – oavsett om det är en fakturafråga, om ni behöver ett extrabyte eller något annat. Alla är VIP-kunder.

Miljövänlig tvätt

Tvätt av mattorna görs i ett miljöcertifierat tvätteri. Miljöanpassade maskiner minimerar användningen av vatten, Svanen-märkta tvättmedel och elektricitet. I den mekaniska och biologiska (dvs. ”snälla bakterier”) reningsanläggningen renas allt tvättvatten och återanvänds upp till 80 %.